Informeren | Informeer uw doelgroep goed

Wij zijn Comet Motion, we zijn een klein bedrijf met een frisse blik, vol creativiteit en inspiratie. Wij willen graag bedrijven helpen om hun verhaal te vertellen. Dit doen we door mede van impact. Wij willen een impact creëren door middel van een bepaalde indruk of gevoel te maken. Zo worden de video’s persoonlijker en worden de kijkers sneller tot actie aangezet.

Jouw verhaal kan van alles zijn, zoals het proces binnen het bedrijf, het informeren over iets, een product of dienst zelfs ingewikkeld onderwerpen. Dit doen wij via beeld. Hiermee kunnen we alles uitbeelden en duidelijk uitleggen zodat iedereen het snapt. Wij gebruiken dan ook geen lastige woorden, en houden het graag simpel en duidelijk! Samen met de klant zoeken wij de juiste oplossingen die het beste bij het probleem past.

Bent u op zoek naar een ander type animatie?

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Werkwijze |  Hoe gaan wij aan de slag met projecten

1 INTAKE

We beginnen met het overleggen bij een kopje koffie. Wat willen we met de video bereiken? Welke impact gaan we leveren? Dit, en andere essentiële informatie.

2 CONCEPT

Aan de hand van alle informatie creëren we een storyboard. Deze storyboard laat in een algemeen beeld zien hoe de video eruit komt te zien en de key-momenten.

3 REALISATIE

Zodra het storyboard is goedgekeurd en eventueel aanpassingen bij zijn gemaakt, gaan we het leven erin toevoegen. Beweging, muziek en sound effects.

4 RESULTAAT

De video is klaar om gelanceerd te worden! laat de wereld zien en horen wat jullie verhaal is!

Wilt u voorbeelden zien van dit type animatie?

Contact |  Heeft u nog vragen of wilt u wat vertellen?

Comet Motion

Info@cometmotion.com

+31 (0)6 21 32 32 82

Handelsstraat 12

9501 ET Stadskanaal