Presenteren | Laat uw producten of diensten goed zien

Resultaten, Ideeën, Planning, Presentaties, Peptalk met een animatie kunnen we met deze onderdelen intern bij jouw bedrijf met een impact achterlaten. Een Interne animatie video kun je ideaal gebruik van maken als je wilt dat alles perfect overkomt. Dit type animatie word vaak intern gebruikt om nieuwe ontwikkelingen te presenteren of om personeel en collega’s te motiveren.

Met een animatie kan je optimaal jouw ideeën presenteren binnen een bedrijf. Natuurlijk kunt je deze animaties ook gebruiken op nieuw talent te motiveren om voor jouw bedrijf aan het werk te gaan.

Bent u op zoek naar een ander type animatie?

Wilt u weten hoe wij te werk gaan?

Werkwijze |  Hoe gaan wij aan de slag met projecten

1 INTAKE

We beginnen met het overleggen bij een kopje koffie. Wat willen we met de video bereiken? Welke impact gaan we leveren? Dit, en andere essentiële informatie.

2 CONCEPT

Aan de hand van alle informatie creëren we een storyboard. Deze storyboard laat in een algemeen beeld zien hoe de video eruit komt te zien en de key-momenten.

3 REALISATIE

Zodra het storyboard is goedgekeurd en eventueel aanpassingen bij zijn gemaakt, gaan we het leven erin toevoegen. Beweging, muziek en sound effects.

4 RESULTAAT

De video is klaar om gelanceerd te worden! laat de wereld zien en horen wat jullie verhaal is!

Wilt u voorbeelden zien van dit type animatie?

Contact |  Heeft u nog vragen of wilt u wat vertellen?

Comet Motion

Info@cometmotion.com

+31 (0)6 21 32 32 82

Handelsstraat 12

9501 ET Stadskanaal